Bij DieZijner vind je tijdloze kleding die met aandacht is gemaakt. Alle kleding bij DieZijner is dan ook van natuurlijke materialen gemaakt. Tijdens SuMoFest zul je bij DieZijner "Het leuke omruilrekje" vinden. Hier kun je een mooi kledingstuk -passend bij het DieZijner assortiment- achterlaten en je mag er vervolgens een ander kledingstuk van het rek voor meenemen. Daarbij krijg je -in het weekend van 28 en 29 september- eenmalig 15% korting op 1 item naar keuze uit het nieuwe assortiment, wanneer je een mooi kledingstuk achterlaat. Na dit weekend kan dit nog steeds, dan krijg je 10% korting. Deze actie loopt tot 31 oktober.

Diezijner doet ook mee aan de duurzame modeshow op de Grote markt en heeft een grabbelton in de winkel, vol mooi duurzame cadeaus, waar iedereen die een aankoop heeft gedaan een cadeau uit mag grabbelen.

Daarbij komt op zondag 29 september schrijfster Karen Kammeraat een lezing geven. Ze zal tijdens de lezing veel handvatten geven voor een duurzame lifestyle. Het zal een motiverende lezing worden met volop praktische tips. Aansluitend zal er een heerlijke vegan lunch buffet geserveerd worden. De lezing begint om 11:00u (inloop vanaf 10:30u). De lunch zal aansluitend zijn om 12:00u.

Schuif je aan? De kosten voor de lunch met lezing zijn €7,50. Geef je op voor 25 september door een mail te sturen naar info@diezijner.eu
English Translation
No English translation
Datum 29-09-2019
Tijd 10.00 - 17.00
Locatie Diezijner
Zwanestraat 29, 9712 CJ Groningen
Kosten Gratis toegang/Free entrance