Samen bereik je meer dan alleen

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Voor ons is het doel om zoveel mogelijk impact te maken. Daarom verzamelden we een groep partners om ons heen om onze gezamenlijke missie tot een succes te maken. Onderstaande partners hebben hierin een grote bijdrage geleverd, waarvoor wij ze zeer dankbaar zijn.

Bries

Dit Buro dat werkt vanuit het oogpunt van maatschappelijke impact kom je bij diverse projecten in de stad tegen. Hun werkruimte en brede expertise is een grote ondersteuning voor Sustainable Moments.

My Slow World

Het gezicht achter My Slow World heeft een grote expertise als het gaat om duurzame mode. Deze heeft ze volop ingezet voor Sustainable Moments.

Groener Groningen

Alle groene hotspots in Groningen zijn te vinden op het platform van Groener Groningen. Uiteraard heeft deze samenwerking tot mooie dingen geleid en een grote bijdrage geleverd aan de duurzame winkelroute van Sustainable Moments.

Gemeente Groningen

De afdeling afvalverwerking zet zich graag in voor de vermindering van textielafval in onze gemeente en het creëren van bewustwording hiervan bij haar bewoners. Dit maakt dat zij zich hebben aangesloten bij Sustainable Moments.

Mama Mini

Mamamini is de grootste tweedehandswinkel-keten in Groningen. Zij verzekeren de koper prachtige tweedehands spullen voor een eerlijke prijs. Denk hierbij aan kleding, prullaria, speelgoed, meubels en meer. Daarnaast gaat alle opbrengst naar het goede doel.

The Student Hotel

Deze fantastische locatie in de stad organiseert graag mooie evenementen, vooral als deze een duurzame insteek hebben. Hieruit is een mooie samenwerking ontstaan.

Up to Us

Up to Us is een organisatie die workshops aanbiedt aan jongeren in het Noorden. Sustainable Moments werkt samen met Up to Us om meer bewustzijn te creëren bij jongeren uit de omgeving.

Het Floreshuis

Het Floreshuis is het buurthuis in de Korrewegwijk. Hier kan je terecht voor een lekker hapje of drankje, een dansavond of een een sportmiddag. Iedereen is er welkom en leeftijd maakt niet uit.

Mistral Merkactivisten

Dit creatieve en strategische buro maakt de boodschap van hun klanten graag visueel. Hun tijd en expertise heeft een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van Sustainable Moments.

Groningen City Club (GCC)

De Groninger City Club ondersteunt ondernemers in de binnenstad op diverse manieren. Dit jaar door het evenement '050&Mode' in een duurzaam jasje te steken. Op dit vlak konden we elkaar natuurlijk goed vinden.

WerkPro

WerkPro biedt werk en begeleiding. Wie niet werkt heeft daarvoor meestal een goede reden. Wat die reden ook is, WerkPro begint bij wat wel kan en wat iemand graag wil. Wij werken met WerkPro samen, om zo samen impact te maken.